zpd-dvory@zpd-dvory.sk
Zavolajte nám: +421 905 354 896
Pon - Pia - 8:00 - 16:00

Paradajkový pretlak


Špecifikácia rajčinového pretlaku dodávaného pre obchodných partnerov

 

    Rajčinový pretlak SU180810200                     

 

Zloženie výrobku:  čerstvé paradajky

Senzorické požiadavky

Rajčinový pretlak červenej farby, hustý, kašovitý, charakteristická chuť a vôňa pre daný

výrobok

Analytické požiadavky:       Refrakcia:               28-30 %

                                                pH:                          4,0-4,4

                                                 Farba:                     1,95-2,15

                                                Howardovo číslo:   max.40%

                                                Bostwick:                7-10 cm/30s

                                                NACL                      0,2

                                                Cukry v sušine        54,8     

Mikrobiologické požiadavky:            

Počet koliformných baktérií – menej ako 10

Počet kvasiniek – menej ako 10

Počet plesní – menej ako 10

Počet mezofilných anaeróbnych sporotvorných baktérií – menej ako 10

Doplňujúce ukazovatele:     Konzervačné látky: bez konzervačných látok

                                               Farbivá:                    bez farbív

Balenie:

 Výrobok je plnený do aseptických vriec /objem 230 L/ , ktoré sú vsunuté do kovových sudov    ( 4 sudy na 1 palete )

 

Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov od dátumu výroby

 

Zaradenie do príslušnej hlavy potravinového kódexu:

20. hlava § 2 bod 30 ( zeleninové pretlaky )

Informácia o GMO:

Čestne prehlasujeme, že rajčinový pretlak nie je vyrobený z geneticky modifikovaných rajčiakov.

 

Čestne vyhlasujem, že naše výrobky spĺňajú nové limity podľa nariadenia EU 2016/60 týkajúcich sa príloh II a III nariadenia EG 396/2005.


15
+

rokov na trhu

150

hektárov pôdy

20

pracovníkov

2345

ton paradajok