Špecifikácia rajčinového pretlaku dodávaného pre obchodných partnerov
Rajčinový pretlak SU180810200
Zloženie výrobku: čerstvé paradajky
Senzorické požiadavky:
Rajčinový pretlak červenej farby, hustý, kašovitý, charakteristická chuť a vôňa pre daný
výrobok
Analytické požiadavky: Refrakcia: 28-30 %
pH: 4,0-4,4
Farba: 1,95-2,15
Howardovo číslo: max.40%
Bostwick: 7-10 cm/30s
NACL 0,2
Cukry v sušine 54,8
Mikrobiologické požiadavky:
Počet koliformných baktérií – menej ako 10
Počet kvasiniek – menej ako 10
Počet plesní – menej ako 10
Počet mezofilných anaeróbnych sporotvorných baktérií – menej ako 10
Doplňujúce ukazovatele: Konzervačné látky: bez konzervačných látok
Farbivá: bez farbív
Balenie:
Výrobok je plnený do aseptických vriec /objem 230 L/ , ktoré sú vsunuté do kovových sudov ( 4 sudy na 1 palete )
Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov od dátumu výroby
Zaradenie do príslušnej hlavy potravinového kódexu:
20. hlava § 2 bod 30 ( zeleninové pretlaky )
Informácia o GMO:
Čestne prehlasujeme, že rajčinový pretlak nie je vyrobený z geneticky modifikovaných rajčiakov.
Čestne vyhlasujem, že naše výrobky spĺňajú nové limity podľa nariadenia EU 2016/60 týkajúcich sa príloh II a III nariadenia EG 396/2005.