Špecifikácia jablkového pyré dodávaného pre obchodných partnerov
Jablkové pyré SU180020200
Zloženie výrobku: priemyselné jablká
Senzorické požiadavky: Jablkové pyré je bledej až bledohnedej farby podľa použitých odrôd jabĺk, hustá, kašovitá, charakteristická
chuť a vôňa pre daný výrobok
Analitické požiadavky: Refrakcia: 28-30 %
pH: 3,0-3,7
Bostwick: 16 - 18
Mikrobiologické požiadavky: Počet koliformných baktérií – menej ako 10
Počet kvasiniek – menej ako 10
Počet plesní – menej ako 10
Fyzikálne a chemické požiadavky: kyselina benzoová 0 mg/kg
kyselina sorbová 0 mg/kg
Doplňujúce ukazovatele:
Konzervačné látky: bez konzervačných látok
Farbivá: bez farbív
Balenie:
Výrobok je plnený do aseptických vriec /objem 220 L/ , ktoré sú vsunuté do kovových sudov ( 4 sudy na 1 palete )
Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov od dátumu výroby
Informácia o GMO:
Čestne prehlasujeme, že jablkové pyré nie je vyrobené z geneticky modifikovaných jabĺk.
Čestne vyhlasujem, že naše výrobky spĺňajú nové limity podľa nariadenia EU 2016/60 týkajúcich sa príloh II a III nariadenia EG 396/2005.
Balenie:
Výrobok je plnený do aseptických vriec /objem 220 L/ , ktoré sú vsunuté do kovových sudov ( 4 sudy na 1 palete )